You are here: Home Nosaltres

Nosaltres

10171664_734986819874911_1773196518738744735_nHistoria de l’autoescola:

Autoescola Castellmar neix d’una profunda passió per transmetre uns valors tan importants per als conductors com són el coneixement de les normes de circulació i l’assimilació d’actituds basades en la seguretat viària.
En un àmbit tan exigent com és la formació de conductors, l’Autoescola Castellmar destaca per posar a la disposició dels seus alumnes les millors instal · lacions i vehicles i un personal altament qualificat i motivat per a l’ensenyament.

Embarcats de ple en aquesta missió, els professionals que estan darrere d’aquest projecte fan seu una filosofia d’empresa basada en l’esforç per destacar de la competència i oferir als seus clients sempre el millor del mercat, adequant-nos als avenços tecnològics, al reciclatge constant de les noves normatives i adaptant-nos a les canviants necessitats dels nostres clients per tal de no només arribar a les seves expectatives, sinó superar-les.
Prova d’això és que des de l’any 1966 hem format a més de 12.000 de conductors amb la plena convicció d’haver-nos involucrat individualment amb cada un d’ells, i amb la satisfacció de saber que aquestes persones que un dia van dipositar la seva confiança en Autoescola Castellmar han obtingut el seu permís de conduir satisfets, recomanant la nostra escola als seus amics i familiars.

Per tot això, gràcies a tot l’equip de Castellmar pel seu entusiasme, ia tots els nostres ex-alumnes i alumnes actuals per la seva confiança.